skip to Main Content

Ons verhaal

Acht jaar geleden is HDLG gestart door drie ondernemers met de overtuiging dat iedereen talent heeft. En dat deze persoonlijke talenten de basis vormen voor meer plezier en resultaat in je werk. HDLG Paramedisch is een gespecialiseerd onderdeel van de HDLG-Groep en zorgt voor de talentgerichte aanpak. Hiermee ontzorgt HDLG Paramedisch jou in het behalen van je herregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Alle professionals van HDLG Paramedisch zijn gecertificeerd talentcoach. HDLG Paramedisch ondersteunt onder andere diëtisten, ergotherapeuten, MBB’ers, podotherapeuten, huidtherapeuten, logopedisten, optometristen, orthoptisten en oefentherapeuten in alle fasen van de IPO.

HDLG Paramedisch biedt meer:

  • Talentgerichte IPO en herregistratie in het KP
  • Talent- en competentiemanagement
  • Meten, ontwikkelen en inzetten
  • Capaciteitenanalyse
  • Inzicht bij Werving & selectie
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teamanalyse en -ontwikkeling

Onze boerderij

De talentboerderij van HDLG is centraal gevestigd in de mooie omgeving van Soest in de provincie Utrecht. Soest staat bekend om zijn rustige en plattelandse uitstraling en de HDLG-boerderij past daar perfect tussen. Daarnaast is hij door zijn centrale ligging goed te bereiken voor deelnemers uit alle hoeken van Nederland, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De boerderij beschikt over meerdere ruimtes waarin getraind, gecoacht en vergaderd kan worden. En we hebben leuke buren, want naast onze boerderij ligt De Wijnboerderij waar gebruik van kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld om het nuttige met het aangename te combineren en om na afloop te genieten van een uitgebreid wijn- en eetarrangement. Doordat onze boerderij gelegen is in een mooie en groene omgeving word je echt even weggehaald uit de werksfeer en kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om in de pauzes een mooie wandeling te maken.

De talentboerderij van HDLG

Ons team

Alle professionals van HDLG Paramedisch zijn gecertificeerd talentcoach. HDLG Paramedisch ondersteunt onder andere diëtisten, ergotherapeuten, MBB’ers, podotherapeuten, huidtherapeuten, logopedisten, optometristen, orthoptisten en oefentherapeuten in alle fasen van de IPO.

Frits SlingerlandIvanka KramerJan Pieter van LeeuwenJolanda Klein EntinkMareann van Draanen

Contactgegevens

HDLG Paramedisch is onderdeel van de HDLG-Groep

HDLG Groep B.V.
Peter van den Breemerweg 1c (ingang aan de Hooiweg)
3768 MP Soest

T: 035-533 8196

Back To Top
X