skip to Main Content
Frits Slingerland

Frits Slingerland

Doen met talent levert resultaat. Frits is ervan overtuigd dat wanneer mensen werken vanuit hun talent- en voorkeursgedrag, zij in hun werk als professional het beste resultaat halen. Zijn jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer, waarin hij actief was in de gezondheidszorg, hebben hem geholpen om tot deze inzichten te komen. Frits is al ruim 15 jaar jaar actief als trainer, coach en procesbegeleider en is in 2011 samen met twee andere partners HDLG gestart. De paramedicus centraal stellen in het herregistratie traject vanuit goed talentmanagement en procesbegeleiding is waar hij voor staat. Dit geeft het optimale resultaat voor de paramedicus als mens en professional.

frits.slingerland@hdlg-groep.nl
06 5394 9811

Ivanka Kramer

Alles start met enthousiasme & positieve energie! Ivanka heeft als toegepast psycholoog haar passie ontdekt, het talentgericht ontwikkelen van mensen door middel van trainen en coachen. Haar open en enthousiaste manier van communiceren werkt aanstekelijk en ze weet hierdoor snel mensen te raken en mee te nemen. Het inzetten van mensen aan de hand van hun talenten heeft haar speciale aandacht. Zij houdt zich bezig met waar menselijk gedrag vandaan komt en hoe je mensen het beste kan motiveren.

Ivanka.kramer@hdlg-groep.nl
06 2446 4208

Ivanka Kramer
Jan Pieter van Leeuwen

Jan Pieter van Leeuwen

Voordat Jan Pieter in 2012 de stap zette naar het ondernemerschap bekleedde hij verschillende leidinggevende en operationele managementposities. Tijdens zijn werk én zijn hobby als hockeycoach van zijn kinderen, heeft hij zijn passie voor de talentgerichte aanpak ontdekt. Het is zoveel waardevoller om medewerkers en teams te helpen vanuit hun talenten, omdat medewerkers dan gaan doen waar ze energie van krijgen. En dit heeft een enorm versterkend effect op zowel het werkplezier als het rendement. Jan Pieter is gecertificeerd TMA-professional, TMA-Team professional en bedrijfskundige (Erasmus Universiteit Rotterdam). Zijn achtergrond in combinatie met zijn resultaatgerichte aanpak en ervaring (oa bij een grote optiekketen met optometristen) zorgt voor een plezierige en succesvolle samenwerking in het behalen van jouw herregistratie.

jp.vanleeuwen@hdlg-groep.nl
06 3434 1905

Jolanda Klein Entink

Jolanda is er van overtuigd dat werken vanuit je talent je werkplezier vergroot. En dat je als professional dan nog beter je vak kan uitoefenen. Met haar ervaring in de zorg als (leidinggevend)verpleegkundige en later als trainer en coach weet zij mensen te motiveren. Een kleine verandering in de manier van werken kan al een enorm verschil maken, zowel individueel als in teamverband. Als TMA professional coacht en begeleidt zij mensen om zich bewust te worden van hun talenten. En hoe deze talenten optimaal te gebruiken als professional in hun vak.

Jolanda@ke-succes.nl
06 2290 9991

Jolanda Klein Entink
Mareann van Draanen

Mareann van Draanen

Mareann is senior assessment adviseur en (interim) talentmanager. Al zo’n 20 jaar is mensontwikkeling haar passie en expertise, in verschillende rollen. De laatste jaren ligt het accent op mensen in organisaties. Mareann focust op talent. De noodzaak voor een bredere, meer inclusieve aanpak van talentmanagement wordt steeds dringender. Er blijkt in Nederland nog zó veel talent onbenut te blijven. En dat terwijl je als organisatie álle talenten in optima forma nodig hebt om je organisatiedoelstellingen op effectieve wijze te bereiken. En iedereen heeft talent! De kunst is deze op de juiste plek en het juiste moment in te zetten. Dat is de basis voor duurzame inzetbaarheid.

Mareann.vandraanen@hdlg-groep.nl
06 4111 8526

Back To Top
X